TEKSTILNI DISPLEJI – REKLAMNI DISPLEJ SISTEMI – TEKSTILNI DIPLEJ WALL SA ŠTAMPOM

Prodaja reklamnih displej sistema sa štampom prema zahtevu klijenta je deo naše stalne ponude. U ponudi imamo veliki broj reklamnih displeja u različitim obilicima i dimenzijama. Sve naše promotivne displeje karakteriše : mobilnost sistema, laka i brza montaža i demontaža, rebrendiranje (zamena štampe po potrebi) ćime se jedna konstrukcija može koristiti praktično neograničen broj puta. Svi sistemi su takvi da kada se rasklpe staju u prtljažnik putničkog automobila, a postavku mogu da rade ljudi na terenu bez prethodne obuke ili iskustva u montaži, i to za svega nekoliko minuta.
Reklamni displeji imaju veliku mogućnost primene i služe za sve vrste promocija, prezentacija, stalnu postavku u prodajnim ili izložbenim salonima, idealni su za prezentacije, semninare, edukacije, kongrese …SWA TIM štamparija Zemun – Beograd je tržišni lider u prodaji reklamnih displej sistema, svi naši prizovodi su karkteristični po vrhunskoj štampi i kvalitetnim konstrukcijama.
Odlične cene, veliki izbor dimenzija, različiti oblici i kratak rok izrade (okvirno je 2 radna dana od potvrde posla i slanja grafičke prirpeme za štampu) su naša preporuka za saradnju i nabavku ovih korisnih i vizuleno izuzetno upadljivih reklamnih sistema sa štampom na tekstilu.