REKLAMNE ZASTAVE – ZASTAVE KOMPANIJA – PRIVREDNE ZASTAVE ZA FIRME

Kompanijske zastave za spoljašnju i unutrašnju komunikaciju, mogu biti jarbolske zastave, klasične zastave ili stone zastavice. Izrađuju se na avim vrstama materijala u zavisnosti od pripreme. Obeležavaju sedište kompanije i u najvećem broju slučajeva se rade sa logom firme. Ističu se ispred ulaza u zgradu, na statičnom ili fasadnom jarbolu. Dimenzije i način kačenja mogu biti raznovrsne, po želji kupca. Predstavljaju vidno obeležje sedišta kompanije.

Osim standardnih načina isticanja, kompanijske zastve se vrlo često nalaze i na jarbolima ispred sedišta kompanije. Kod nas na jednom mestu možete naručiti sve – od štampe zastava, izrade jarbola, plastičnog ili metalnog postolja jarbola, montaže jarbola i kasnijeg održavanja i servisiranja mehanizma za jarbol. Kompanijske zastave označavaju poslovni prostor, pozitivno deluju na imidž kompanije. Pripadnost zastave podstiče tim na bolju i istrajniju borbu za kompanijske interese.

Kompanijske zastave imaju odličan odnos cene i kvaliteta, dugotrajne su, funkcionalno upotrebljive, lako se kombinuju sa kompanijskim stonim zastavicama i veoma dobro vizuleno ističu kompanijsku prepoznatljivost.

Galerija Reklamne Zastave :