Tekstilni baneri

Tekstilni baneri se najčešće izrađuju na poliesteru 200 gr. Zbog gustine materijala štampa je jednostrana i jednostrano vidljiva. Za obostranu vidljivost štampaju se dva podjednaka dela i spajaju Ova vrsta materijala je izuzetno izdržljiva te se koristi za štampu velikih formata .Materijal je otporan na sve vremenske uticaje pa je pogodan za kačenje na prometnim mestima kao i na velikim visinama. Zbog svoje specifične strukture i gustog tkanja ne reflektuje svetlost i u širokoj meri se koristi kao scenografija i unutrašnji dekor na raznim manifestacijama .Lako se pere u mašini na 30 steoeni bez tretiranja agresivnim sredstvima i izbeljivačima. Pošto je širina materijala 150 cm kod većih formata materijal se spaja takozvanim francuskim bodom pa je spoj jedva vidljiv.

Tekstilni baneri ili reklamni tekstilni baneri predstavljaju tekstilni proizvod sa najširom primenom u reklamnoj i promotivnoj industriji. Reklamni tekstilni baneri služe za dekoraciju izloga, promociju pomoću tekstilnih panoa, dekoraciji prezentacionih nastupa, izradu najrazličitijih ispisa i reklamnih tekstilnih panoa.

Sublimacionom digitalnom štampom na različitim vrstama materijala u mogućnosti samo da Vam ponudimo rešenja za različite vrste i namene. Štampani poliester i baner su standardni deo nasše ponude, iskoristite naše iskustvo, kreativne ideje i partnerski pristup poslu kako bi zajednički došli do proizvoda koji je najadekvatniji za Vašu promociju brenda ili proizvoda.

Galerija - reference

© 2014, SWA TIM. Sva prava zadržana
Powered by RECODESOFT web developer team