Reklamna galanterija - promo pokloni - poslovni pokloni - reklamni proizvodi

Reklamni materijal iz naše ponude čini široka grupa reklamnih proizvoda od preko 5000 artikala koji su dostupni u više boja i različitom cenovnom opsegu od ekonomičnih promotivnih poklona za široku distribuciju do sofstificiranih vip poklona iz domena eskluzivne poslovne galnaterije.Našu ponudu čini sublimirana ponuda relevantnih evropskih i domaćih dobavljača, kao i brojni proizvodi iz sopstvene proizvodnje, pa saradnjom sa našom firmom kupujete proizvode iz ,,prve ruke ,,. Ponudu poslovnih poklona bi mogli podeliti u nekoliko osnovnih kategorija : reklamni tekstil (koji čini kompletna ponuda reklamnog tekstila i htz oprema koji čene reklamne majice, sportske torbe, reklamne jakne, reklamni prsluci, radna uniforma...), rokovnici i notesi (preko 100 modela rokovnika, notesa, planera i neophodnog aksesoara koji prati ovu kategoriju u više dostupnih boja), serija ekonomičnih poslovnih poklona (kategorija standardnih poklona za standardne vrste promocija), vip pokloni ( eskulzivni poslovni pokloni brendiranih kompanija i bogati promo setovi koji su specijalno kreirani za posebne i važne klijente), pokoni iz kategorije pc gadžeta i tehnologije (veliki broj reklamnih usb memorija, power bankova, muzički i pc aksesoari), eko pokloni (ekološki pokloni od bio razgradivih materijala), kancelarijski reklamni materijal (serija poslovnih poklona za kancelarijsku upotrebu),sezonski reklamni materijal (imamo atraktivnu ponudu reklamnog materijala za sve sezonske prilike pa izdvajamo bogat program letnjih i zimskih promo poklona i reklamnih predmeta), reklamna keramika i porecelan (bogata ponuda reklamnih i kermačkih šolja i pepljara), specijalizovane poslovne poklone (reklamni alati, reklamni materijal za decu, reklamna galanterija za dame...).Kompletna ponuda reklamnog materijala i reklamne galnaterije na jednom mestu je naš strateški cilj.
KATALOG REKLAMNOG MATERIJALA                               REKLAMNA GALANTERIJA CENOVNIK
METALNE OLOVKE
PLASTICNE OLOVKE
DRVENE OLOVKE
REKLAMNI MARKERI
SETOVI OLOVKE
KUTIJE ZA OLOVKE
PLASTIČNI UPALJAČI
METALNI UPALJAČI
REKLAMNI PRIVESCI
SILIKONSKA GALANTERIJA
BATERIJSKE LAMPE
ALATI
USB FLESH MEMORIJE
PC GEDZETI
ROKOVNICI
KORICE ZA DOKUMENTA
REKLAMNE ŠOLJE
REKLAMNI PEPELJARE
VINSKI SETOVI
KUHINJSKI SETOVI
TERMOSI
ČUTURICE I PLJOSKE
TRAKICE
REKLAMNI NOVČANICI
REKLAMNI KIŠOBRANI
REKLAMNE TORBE
DODACI ZA TORBE
DAMSKI SETOVI
OGLEDALA
ANTISTRES PROIZVODI
REKLAMNE KESE
SATOVI
REKLAMNI BEDŽEVI
PAPIRNI STIKERI
VIP POKLONI
KANCELARIJSKI PRIBOR
LETNJI PROIZVODI
ZIMSKI PROIZVODI
PROMO PLASTIKA
CARD HOLDERI
KALENDARI
KALKULATORI
POKLON SETOVI
MERNI PRIBOR
AUTO OPREMA
PUTNI PROGRAM
REKLAMNI CEGERI
ANTISTRES
Reklamna predmeti iz naše ponude su namenjeni za uštampavanje i brendiranje različitim tehnikama i tehnologijama štampe i laserske gravure. Mi Vam nudimo kompletno rešenje na jednom mestu i isporučujemo kompletan reklamni materijal sa štampom Vašeg logotipa ili brenda koji zastupate (od idejnog rešenja do isporuke na adresu). Imamo specijalnu ponudu sezonskog novogodišnjeg reklamnog materijala, nudimo mogućnost kompletne izrade materijala za seminare, prezentacije, sajmove, kongrese, pres konferencije...Iskoristite naše tehnološke i ljudske resurse, infrastrukturu, dobar lager reklamnog materijala, opremu za štampanje sa kojom raspolažemo i iskustvo u radu od preko 15 godina, a naš prodajni tim koji čine prekaljeni profesionalci će Vam brzo i efikasno predložiti kvalitetna i praktična rešenja i sigurnu realizaciju zadatih ciljeva u definisanim rokovima.Mi nismo prodavci, mi smo tim ljudi koji nude kompletna rešenja uz poštovanje načela rok/kvalitet/cena. Jednostavno ako želite pouzdanog poslovnog partnera koji ceni Vaše vreme i novac uz striktno poštovanje rokova i kvalitita Vi ste sigurno već naš sadašnji ili budući klijent.

Reklamni tekstil

Reklamni tekstil je kategorija reklamnog materijala koja ima najširu ponudu reklamnih proizvoda. Proizvodi iz kategorije reklamnog tekstila imaju široku upotrebnu i funkcionalnu vrednost i spadaju u omiljene poslovne poklone. Reklamni tekstil je široko zastupljen i u kategoriji radnih uniformi za sajamske nastupe, kongerese, hostese, promocije i prezentacije, radnike u izložbenim salonima ... Ova kategorija predstavlja i njaprodavaniju kategoriju reklamnih poklona i ujedno najomiljenije reklamni proizvode jer reklamne majice, reklamni prsluci, reklamne košulje, reklamni džemperi i puloveri, kravate, sportska oprema za tim bildinge, reklamna oprema za sportsku rekreaciju i drugi proizvodi iz ove kategorije spadaju u proizvode koji se praktično i svakodnevno koriste čime i Vaša reklamna poruka dolazi do pravog izražaja. Sportska reklreacija, fitnes i spa programi kao i individulani sportovi su u ekspaniziji poslednjih godina i naša ponuda reklamnog tekstila pokriva celu kategoriju različitim modelima reklamnih ranaca, reklamnih sportskih šorceva, sportskih poliester majica, reklamnih sportskih i velnes peškira. Reklamni tekstil je kategorija koja pokriva i letnje i zimske promocije pa u ponudi imamo veliki izbor kačketa, šešira, šorceva za kupanja, ali i bogatu ponudu reklamnih šalova, rukavica,polar proivoda... Ukoliko su Vam potrebnereklamne kongersne ili sportske reklamne torbe imamo pravu ponudu za Vas. Štampom Vašeg logotipa poruke ili brenda na ovim proizvodima dobijate visoko upotrebne i reklamno vrlo efektne proizvode pa se reklamni tekstil sa brendingom nameće kao logičan izbor poslovnih ili personalih poklona, a kombinacijom sa širokom ponudom reklamne galanterije vrlo lako je formirate reklamne poklon setove za sve namene i široke ciljne grupe potencijalnih klijenata.
DEČIJI PROGRAM
PAMUČNI TEKSTIL
POLO MAJICE
DUKSERICE
JAKNE I PRSLUCI
KAČKETI
ZIMSKI PROGRAM
REKLAMNE TORBE
PEŠKIRI
KECELJE
KOSULJE
KRAVATE
SPORTSKI PROIZVODI
REKLMANI NESESERI
REKLAMNE PANTALONE
ŠEŠIRI
KESA ZA PAKOVANJE
RADNA ODELA

ROKOVNICI - PLANERI - NOTESI - PAKOVANJA ZA ROKOVNIKE

Kroz ovu kategoriju nudimo Vam sublimiranu ponudu reklamnih rokovnika, veliku ponudu reklamnih notesa različitih formata i uvek praktične stone planere. Svi modeli iz ove kategorije su namenjeni za brendiranje različitim tehnikama štampe, suvim žigom ili tehnikama zalotiska i srebrotiska. Pojednini modeli rokovnika imaju eksluzivno pakovanje koje je takođe moguće brendirati time dodatno nagalsiti Vaš brending. Ovo su proizvodi koji spadaju u kategoriju reklamnih proizvoda koji se koriste tokom cele godine, a zabog svoje praktične upotrebljivosti su uvek poželjan poslovni poklon. Upravo je ovo kategorija reklamnog materijala koja se pažljivo dopunjuje selektriranim modelima, uz korišćenje vrlo kvalitetnih i izdržljivih materijala čime naši reklamni notesi i rokovnici dostojno reprezentuju Vašu kompaniju tokom korišćenja. Veliki izbor boja korica, kavlitetni i sadržajni knjižni blokovi i mogućnost uštampavanja tradicionllnim tehnikama štampe kao što su sito štapa ili suvi žig uz nove mogućnosti kada je brending u pitanju kao što su laserska gravura ili digitalna štampa u punom koloru bez ograničenja u pogledu grafičke pripreme. Ako uz ove elemanete uzmete u obzir i veliki broj dostupnih formata čime se donekle izašlo iz kalsične ponude i otišlo u pravcu praktične upotrebljivosti danas se možemo pohvaliti reklamnim notesima u A7,A6,A5,B5 formatima ili kod rokovnika velikm brojem modela u B5,A5 i A4 formtu. Swa Tim Vam je Vaš partner za štampu i reklamni materijal, ukažite nam poverenje prilikom izbora promo poklona i možete očekivati dobre predloge,kreativna grafička rešnja, dobar kvalitet štampe i vrlo kratke rokove isporuke što je uz besplatnu isporuku na Vašu adresu naš adut u poslovnoj saradnji.Primiteli ste da godinama u nazad svake sezone proširimo novim modelima, bojama i mogućnostima brendinga, iskorisite dobru ponudu i napraviti reklamni materijal koji je vredan pažnje i Vašeg brenda.
ROKOVNICI
NOTESI
PLANERI
PAKOVANJA ZA ROKOVNIKE
EKO NOTESI
Kućnu i poslovnu galanteriju čine reklmani proizvodi koji imaju široku upotrebnu vrednost u svakodnevnom životu. Svi proizvodi se brendiraju različitim tehnikama štampe ili laserskom gravurom.
POSLOVNI POKLONI su sigurna investicija u lojalnost klijnenata , mi Vam nudimo sirok izbor reklamnih proizvoda koji osim funkcije promo poklona imaju i svoju upotrebnu funkcionalnu vrednost. U poslovnom svetu poklonu se,, u zube gleda,, i zato Vam nas tim iskusnih kolega moze pomoci da pazljivo izaberete poslovne poklone za Vase klijnete i poslovne partnere.
POSLOVNI POKLONI SA LOGOTIPOM VAŠE FIRME SU INVESTICIJA U LOJALNOST KLIJENTA
POSLOVNI POKLON je bitan deo poslovne etike. Poslovni poklon govori o poštovanju koje ukazujete Vašem klijentu. On predstavlja sredstvo promcije, i način poslovnog komuniciranja kojim podižete rejting same firme, učvršćujete poslovne veze, pospešujete prodaju i ukazujete na Vašu prisutnost na tržištu.
Promotivno prezentovanje Vaše firme ili proizvoda kroz promotivni materijal je naš posao. Bogatom ponudom promotivnog materijala, od sitne promotivne galanterije do VIP poklona. Posetite nas, u našem izložbenom salonu odaberite promo poklon za Vaše klijente, Vaše poslovne partnere ili zaposlene. Apliciranjem logotipa Vaše firme različitim tehnikama brendiranja dobićete jedinstvene promo poklone.

Referentni Sajtovi

© 2014, SWA TIM. Sva prava zadržana
Powered by RECODESOFT web developer team