Reklamna galanterija - promo pokloni - poslovni pokloni - reklamni proizvodi

Reklamni materijal iz naše ponude cini široka grupa reklamnih proizvoda od preko 5000 artikala koji su dostupni u više boja i različitom cenovnom opsegu od ekonomičnih promotivnih poklona za široku distribuciju do sofistificiranih vip poklona iz domena eskluzivne poslovne galnaterije. Našu ponudu čini sublimirana ponuda relevantnih evropskih i domaćih dobavljača, kao i brojni proizvodi iz sopstvene proizvodnje, pa saradnjom sa našom firmom kupujete proizvode iz "prve ruke". Ponudu poslovnih poklona bi mogli podeliti u nekoliko osnovnih kategorija: reklamni tekstil (koji cini kompletna ponuda reklamnog tekstila i htz oprema koji cene reklamne majice, sportske torbe, reklamne jakne, reklamni prsluci, radna uniforma...), rokovnici i notesi (preko 100 modela rokovnika, notesa, planera i neophodnog aksesoara koji prati ovu kategoriju u više dostupnih boja), serija ekonomičnih poslovnih poklona (kategorija standardnih poklona za standardne vrste promocija), vip pokloni ( eskulzivni poslovni pokloni brendiranih kompanija i bogati promo setovi koji su specijalno kreirani za posebne i važne klijente), pokoni iz kategorije pc gadžeta i tehnologije (veliki broj reklamnih usb memorija, power bankova, muzicki i pc aksesoari), eko pokloni (ekološki pokloni od bio razgradivih materijala), kancelarijski reklamni materijal (serija poslovnih poklona za kancelarijsku upotrebu), sezonski reklamni materijal (imamo atraktivnu ponudu reklamnog materijala za sve sezonske prilike pa izdvajamo bogat program letnjih i zimskih promo poklona i reklamnih predmeta), reklamna keramika i porecelan (bogata ponuda reklamnih i kermackih šolja i pepljara), specijalizovane poslovne poklone (reklamni alati, reklamni materijal za decu, reklamna galanterija za dame...). Kompletna ponuda reklamnog materijala i reklamne galnaterije na jednom mestu je naš strateški cilj.
METALNE OLOVKE METALNE OLOVKE
PLASTIČNE OLOVKE PLASTICNE OLOVKE
DRVENE OLOVKE DRVENE OLOVKE
REKLAMNI MARKERI REKLAMNI MARKERI
SETOVI OLOVKE SETOVI OLOVKE
KUTIJE ZA OLOVKE KUTIJE ZA OLOVKE
PLASTIČNI UPALJACI PLASTIČNI UPALJACI
METALNI UPALJAČI METALNI UPALJAČI
REKLAMNI PRIVESCI REKLAMNI PRIVESCI
SILIKONSKA GALANTERIJA
BATERIJSKE LAMPE
ALATI ALATI
USB FLESH MEMORIJE USB FLESH MEMORIJE
PC GEDZETI PC GEDZETI
ROKOVNICI ROKOVNICI
KORICE ZA DOKUMENTA KORICE ZA DOKUMENTA
REKLAMNE ŠOLJE REKLAMNE ŠOLJE
REKLAMNI PEPELJARE REKLAMNI PEPELJARE
VINSKI SETOVI VINSKI SETOVI
KUHINJSKI SETOVI KUHINJSKI SETOVI
TERMOSI TERMOSI
ČUTURICE I PLJOSKE CUTURICE I PLJOSKE
TRAKICE TRAKICE
REKLAMNI NOVČANICI REKLAMNI NOVCANICI
REKLAMNI KIŠOBRANI REKLAMNI
REKLAMNE TORBE REKLAMNE TORBE
DODACI ZA TORBE DODACI ZA TORBE
DAMSKI SETOVI DAMSKI SETOVI
OGLEDALA OGLEDALA
ANTISTRES PROIZVODI ANTISTRES PROIZVODI
REKLAMNE KESE REKLAMNE KESE
SATOVI SATOVI
REKLAMNI BEDŽEVI REKLAMNI BEDŽEVI
PAPIRNI STIKERI PAPIRNI STIKERI
VIP POKLONI VIP POKLONI
KANCELARIJSKI PRIBOR KANCELARIJSKI PRIBOR
LETNJI PROIZVODI LETNJI PROIZVODI
ZIMSKI PROIZVODI ZIMSKI PROIZVODI
PROMO PLASTIKA PROMO PLASTIKA
CARD HOLDERI CARD HOLDERI
KALENDARI KALENDARI
KALKULATORI KALKULATORI
POKLON SETOVI POKLON SETOVI
MERNI PRIBOR MERNI PRIBOR
AUTO OPREMA AUTO OPREMA
PUTNI PROGRAM PUTNI PROGRAM
REKLAMNI CEGERI REKLAMNI CEGERI
ANTISTRES ANTISTRES
Reklamna predmeti iz naše ponude su namenjeni za uštampavanje i brendiranje različitim tehnikama i tehnologijama štampe i laserske gravure. Mi Vam nudimo kompletno rešenje na jednom mestu i isporučujemo kompletan reklamni materijal sa štampom Vašeg logotipa ili brenda koji zastupate (od idejnog rešenja do isporuke na adresu). Imamo specijalnu ponudu sezonskog novogodišnjeg reklamnog materijala, nudimo mogućnost kompletne izrade materijala za seminare, prezentacije, sajmove, kongrese, pres konferencije... Iskoristite naše tehnološke i ljudske resurse, infrastrukturu, dobar lager reklamnog materijala, opremu za štampanje sa kojom raspolažemo i iskustvo u radu od preko 15 godina, a naš prodajni tim koji čine prekaljeni profesionalci ce Vam brzo i efikasno predložiti kvalitetna i praktična rešenja i sigurnu realizaciju zadatih ciljeva u definisanim rokovima. Mi nismo prodavci, mi smo tim ljudi koji nude kompletna rešenja uz poštovanje načela rok/kvalitet/cena. Jednostavno ako želite pouzdanog poslovnog partnera koji ceni Vaše vreme i novac uz striktno poštovanje rokova i kvalitita Vi ste sigurno već naš sadašnji ili budući klijent.

Reklamni tekstil

Reklamni tekstil je kategorija reklamnog materijala koja ima najširu ponudu reklamnih proizvoda. Proizvodi iz kategorije reklamnog tekstila imaju široku upotrebnu i funkcionalnu vrednost i spadaju u omiljene poslovne poklone. Reklamni tekstil je široko zastupljen i u kategoriji radnih uniformi za sajamske nastupe, kongerese, hostese, promocije i prezentacije, radnike u izložbenim salonima ... Ova kategorija predstavlja i njaprodavaniju kategoriju reklamnih poklona i ujedno najomiljenije reklamni proizvode jer reklamne majice, reklamni prsluci, reklamne košulje, reklamni džemperi i puloveri, kravate, sportska oprema za tim bildinge, reklamna oprema za sportsku rekreaciju i drugi proizvodi iz ove kategorije spadaju u proizvode koji se praktično i svakodnevno koriste cime i Vaša reklamna poruka dolazi do pravog izražaja. Sportska reklreacija, fitnes i spa programi kao i individulani sportovi su u ekspaniziji poslednjih godina i naša ponuda reklamnog tekstila pokriva celu kategoriju različitim modelima reklamnih ranaca, reklamnih sportskih šorceva, sportskih poliester majica, reklamnih sportskih i velnes peškira. Reklamni tekstil je kategorija koja pokriva i letnje i zimske promocije pa u ponudi imamo veliki izbor kačketa, šešira, šorceva za kupanja, ali i bogatu ponudu reklamnih šalova, rukavica, polar proivoda... Ukoliko su Vam potrebnereklamne kongersne ili sportske reklamne torbe imamo pravu ponudu za Vas. Štampom Vašeg logotipa poruke ili brenda na ovim proizvodima dobijate visoko upotrebne i reklamno vrlo efektne proizvode pa se reklamni tekstil sa brendingom namece kao logičan izbor poslovnih ili personalih poklona, a kombinacijom sa širokom ponudom reklamne galanterije vrlo lako je formirate reklamne poklon setove za sve namene i široke ciljne grupe potencijalnih klijenata.
DEČIJI PROGRAM DEČIJI PROGRAM
PAMUČNI TEKSTIL PAMUČNI TEKSTIL
POLO MAJICE POLO MAJICE
DUKSERICE DUKSERICE
JAKNE I PRSLUCI JAKNE I PRSLUCI
KAČKETI KAČKETI
ZIMSKI PROGRAM ZIMSKI PROGRAM
REKLAMNE TORBE REKLAMNE TORBE
PEŠKIRI PEŠKIRI
KECELJE KECELJE
KOŠULJE KOŠULJE
KRAVATE KRAVATE
SPORTSKI PROIZVODI SPORTSKI PROIZVODI
REKLMANI NESESERI REKLMANI NESESERI
REKLAMNE PANTALONE REKLAMNE PANTALONE
ŠEŠIRI ŠEŠIRI
KESA ZA PAKOVANJE KESA ZA PAKOVANJE
RADNA ODELA RADNA ODELA

ROKOVNICI - PLANERI - NOTESI - PAKOVANJA ZA ROKOVNIKE

Kroz ovu kategoriju nudimo Vam sublimiranu ponudu reklamnih rokovnika, veliku ponudu reklamnih notesa različitih formata i uvek praktišne stone planere. Svi modeli iz ove kategorije su namenjeni za brendiranje različitim tehnikama štampe, suvim žigom ili tehnikama zalotiska i srebrotiska. Pojednini modeli rokovnika imaju eksluzivno pakovanje koje je takodke moguće brendirati time dodatno nagalsiti Vaš brending. Ovo su proizvodi koji spadaju u kategoriju reklamnih proizvoda koji se koriste tokom cele godine, a zabog svoje praktične upotrebljivosti su uvek poželjan poslovni poklon. Upravo je ovo kategorija reklamnog materijala koja se pažljivo dopunjuje selektriranim modelima, uz korišcenje vrlo kvalitetnih i izdržljivih materijala čime naši reklamni notesi i rokovnici dostojno reprezentuju Vašu kompaniju tokom korišcenja. Veliki izbor boja korica, kavlitetni i sadržajni knjižni blokovi i mogućnost uštampavanja tradicionllnim tehnikama štampe kao što su sito štapa ili suvi žig uz nove mogucnosti kada je brending u pitanju kao što su laserska gravura ili digitalna štampa u punom koloru bez ograničenja u pogledu grafičke pripreme. Ako uz ove elemanete uzmete u obzir i veliki broj dostupnih formata čime se donekle izašlo iz kalsične ponude i otišlo u pravcu prakticne upotrebljivosti danas se možemo pohvaliti reklamnim notesima u A7, A6, A5, B5 formatima ili kod rokovnika velikm brojem modela u B5,A5 i A4 formtu. Swa Tim Vam je Vaš partner za štampu i reklamni materijal, ukažite nam poverenje prilikom izbora promo poklona i možete ocekivati dobre predloge, kreativna graficka rešnja, dobar kvalitet štampe i vrlo kratke rokove isporuke što je uz besplatnu isporuku na Vašu adresu naš adut u poslovnoj saradnji. Primiteli ste da godinama u nazad svake sezone proširimo novim modelima, bojama i mogućnostima brendinga, iskorisite dobru ponudu i napraviti reklamni materijal koji je vredan pažnje i Vašeg brenda.
ROKOVNICI ROKOVNICI
NOTESI NOTESI
PLANERI PLANERI
PAKOVANJA ZA ROKOVNIKE PAKOVANJA ZA ROKOVNIKE
EKO NOTESI EKO NOTESI
Kućnu i poslovnu galanteriju čine reklmani proizvodi koji imaju široku upotrebnu vrednost u svakodnevnom životu. Svi proizvodi se brendiraju različitim tehnikama štampe ili laserskom gravurom.
POSLOVNI POKLONI su sigurna investicija u lojalnost klijnenata, mi Vam nudimo sirok izbor reklamnih proizvoda koji osim funkcije promo poklona imaju i svoju upotrebnu funkcionalnu vrednost. U poslovnom svetu poklonu se "u zube gleda" i zato Vam nas tim iskusnih kolega može pomoći da pazljivo izaberete poslovne poklone za Vase klijnete i poslovne partnere.
POSLOVNI POKLONI SA LOGOTIPOM VAŠE FIRME SU INVESTICIJA U LOJALNOST KLIJENTA
POSLOVNI POKLON je bitan deo poslovne etike. Poslovni poklon govori o poštovanju koje ukazujete Vašem klijentu. On predstavlja sredstvo promcije, i način poslovnog komuniciranja kojim podižete rejting same firme, ucvršcujete poslovne veze, pospešujete prodaju i ukazujete na Vašu prisutnost na tržištu.
Promotivno prezentovanje Vaše firme ili proizvoda kroz promotivni materijal je naš posao. Bogatom ponudom promotivnog materijala, od sitne promotivne galanterije do VIP poklona. Posetite nas, u našem izložbenom salonu odaberite promo poklon za Vaše klijente, Vaše poslovne partnere ili zaposlene. Apliciranjem logotipa Vaše firme različitim tehnikama brendiranja dobićete jedinstvene promo poklone.

Referentni Sajtovi

© 2014, SWA TIM. Sva prava zadržana
Powered by RECODESOFT web developer team