Promo pultevi

Promo pultevi predstavljaju široko zastupljeno rešenje za mobilne promocije, promocije u marketima, za promocije na otvorenom i zatvorenom prostoru.

Promo pult odlikuje izuzetna mobilnost, brza montaža i demontaža za svega nekoliko minuta, laka prenosivost jer je težina oko 5kg, staje u gepek automobila, dobra nosivost (unutrašnja stalaža oko 5kg i gornja ploča oko 5kg nosivosti). Veliki broj modela i širok cenovni raspon Vam omogućava da izaberete funkcionalno i dostupno rešenje za Vašu promociju. Štampa uključuje pun kolor na PVC foliji koja je prilagođena za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Po potrebi moguće je menjati samo štampu, a konstrukcija se može menjati za više promocija. Takođe, moguće je poručiti promo pult bez štampe tzv. blanko promo pult

U našoj ponudi se nalazi nekoliko modela promo pulteva i sigurno ćete pronaći adekvatna rešenja za Vašu promociju.

ECO CETVRTASTI PROMO PULT

BL CETVRTASTI PROMO PULT

CETVRTASTI PROMO PULT SA ZAKRIVLJENIM IVICAMA

POLUKRUŽNI PROMO PULT

PROMOTER PULT

ALU BL CETVRTASTI PROMO PULT

ALU BL cetvrtasti promo pul
Materijal u osnovi je eloksirani aluminijum , ploce sa strane su od tvrdo presovanog PVC-a tzv. forexa na koji se kasira stampa u punom koloru. Pultevi imaju svoje torbe za prenosenje i lako se rebrendiraju po potrebi. Rok isporuke za kolicinu do 10 komada je 2 radana dana od dostave pripreme za stampu.

PROSVETLJENI PROMO PULT

OPIS:

Prosvetljeni promo pult , koji sacinjava metalna konstrukcija , drveno postolje, drvena gornja ploca i leksan prednja ploca koja je prosvetljena neonskim osvetljenjem.
Dimenzije prosvetljenog promoi pulta su 80 x 100 cm , a vidljivi prednji deo pulta koji se brendira translucentnom folijom za prosvetljavanje je 95 x 73 cm. Ovaj pult cini izuzetno efektnu i veoma upecatljivu moblinu svetlecu reklamu koja mora biti primecena , idealna je za sve vrste unutrasnjih promocija , sajmove, standove i sl…
Cena prosvetljenog pulta sa stampom je 185 eur + PDV.
Napomena: pult nije rasklopiv , fiksno je montiran i nema zadnju policu za odlaganje stavri ili materijala.

PROMO PULT STANDARDNI SA TOCKICIMA

Galerija - reference

Referentni Sajtovi

© 2014, SWA TIM. Sva prava zadržana
Powered by RECODESOFT web developer team