MOBILNI DISPLEJI

Mobilni displej sistemi su proizvodi namenjeni za promociju brenda, proizvoda ili Vaših usluga.

Sve displeje izradujemo sa štampom - brendingom prema pripremi za štampu, tehnikom digitalne solventne štampe ili tehnikom sublimacione štampe. U ponudi imamo veliki izbor promo pulteva, pop up countera, back borad sistema, roll up banera, pos materijala, promo polica, nalepnica...

Po želji, osim tipskih ponuda mobilnih displej sistema, izradujemo 3D slova, promotivne police, stalke i držace kataloga, promo artikle prema nacrtu klijenta.

Promocija Vašeg posla je naš posao!!!

POS MATERIJALI

Kupci, cak 75 % odluka vezano za kupovinu robe ili usluga donose na mesto prodaje. Zato je bitno pravlino pozicionirati, naglasiti, izložiti i predstaviti proizvod ili uslugu na samom mestu gde kupci donose odluku. Takozvani POS materijal (point of sale materials), služi upravo tome da povecate i podstaknete tzv. impulsnu prodaju proizvoda i usluga. Mi smo specijalzovani za izradu POS / POP Advertising proizvoda.

Kod nas možete naruciti promotivne pulteve, reklamne table, BTL materijale, HORECA proizvode kao što su: podmetaci za case, podloge za miša, promo displeje, police, svetlece reklame, voblere, hengere, stop shelfove, nalepnice - otvoreno /zatvoreno, vuci /guraj, podnu grafiku, roll up banere, zastave, tablice za kola, kusur tacne, brending podloge za kolica u marketima, zastave, flying banere… U procesu proizvodnje koristimo razlicite proizvodne tehnike i materijale. U stalnoj smo potrazi za najboljim odnosom cene i kvaliteta proizvoda i novim idejama koje zajednicki sa našim klijentima razraduejmo i realizujemo u praksi.

BACK BOARD BANER

Back Board ili Pop up Baner spada u kategoriju promo opreme ili promo display sistema za promociju. Pop up baner odlikuje prakticno - upotrebna vrednost koja se ogleda u lakoj montaži i demontaži proizvoda, velika površina za promociju, mogucnost ponovnog rebrendiranja proizvoda novim graficikim rešenjima na istoj ili novoj juvidor površini. Jednostavan je i vrlo praktican za transport jer se odilkuje mogucnošcu da se spakuje u torbu, iako je ukupna težina konstrukcije sa štampom 24 kg, njegovo prenošenje je jednostavno jer sve staje u jedan kofer koji ima tockice. Uz back board konstrukciju idu i dva reflektora sa prikljucnim kablovima jer po potrebi može da se koristi i za vecernje ili scenske promocije. Pop up banner se radi u dve varijante sa zaobljenim ili sa ravnim promo display sistemom za promociju.

Back Board (6 polja)
450 eur
Back Board (5 polja)349 eur

DISPLAY WALL

Predstavlja veoma prakticno i mobilno rešenje pogodno za za sve vrste promocija, pregradivanje prostora u open space kancelarijama, unutrašnju dekoraciju prostora…

Materijal stubova od koga je sastavljen Dispaly Wall je eloksirana legura aluminijuma, sa metalnim postoljem. Štampa se radi na baner platnu i moguce je rebrendirati platno u skladu sa Vašim potrebama .

Montaža i demontaža u prostoru traje svega nekoliko minuta, a svaki deo se pakuje u posebne torbice. Torbice su standardnih dimenzija i sve bez problema staje u gepek putnickog automobila.

Cena ( 2 bocne strane + 1 centralna strana) sa štampom570 eur

X BANER

X Baneri su reklamni baneri koje sacinjava aluminijumska konstrukcija, grafika koja se radi na ceradnom baner platnu i prenosna torba. Dimenzije su: 60 x 154cm (širina x visina).
Štampa ukljucuje pun kolor na ceradnom platnu koje je prilagodeno za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Po potrebi moguce je menjati samo štampu, a konstrukcija se može koristiti za više reklamnih banera.
X baner sacinjavaju sledeci elementi: konstrukcija, torba i štampa.

Cena50 eur

***Napomena: cena obuhvata Al konstrukciju, štampu na ceradnom platnu i torbu.

Pored standardne konstrukcije u ponudi imamo i male stone X banere. Stoni X baneri su namenjeni za isticanje cena ili karakteristika proizvoda. Dimenzije su 25 x 40 cm. Stone X Banere sacinjavaju sledeci elementi : konstrukcija, torba i štampa na ceradnom platnu u punom koloru. X BANER

Referentni Sajtovi

© 2014, SWA TIM. Sva prava zadržana
Powered by RECODESOFT web developer team